Sponsoren

Prins Bernard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven! Zo ook het Virtueel KoningsbosEE Labels

Wie zijn wij?
EE Labels/Van Engelen & Evers BV is een wereldwijd opererend familiebedrijf. Ons bedrijf weeft sinds 1900 in het dorp Heeze, Noord-Brabant. Meer dan 115 jaar geleden zijn we begonnen met het fabriceren van prachtige linten voor sari en klederdracht. Nu leveren we de hoogste kwaliteit geweven labels voor alle wereldwijde topmerken. Daarnaast zijn we, onder de naam EE Exclusives,  ons in 2014 gaan richten op high-end geweven jacquardstoffen.
Met de investering in twee speciaal voor ons ontwikkelde weefmachines, vervaardigt EE Exclusives op maat gemaakte stoffen voor unieke interieur-, mode- en kunstprojecten, special editions en in kleine oplages. In samenwerking met nationale en internationale ontwerpers, architecten, kunstenaars en veelbelovende opkomende talenten maken wij:
Wandbekleding / Gobelins / Gordijn- en Wandpanelen / Meubelstoffen / 3d Meubelhoezen /Couture stoffen / Autonome Kunstprojecten / Boekomslagen

EE Exclusives werkt vanuit de traditionele waarden vakmanschap, duurzaamheid, innovatie en sociale verantwoordelijkheid.  Niet voor niets is in 2000  aan ons het predikaat  Hofleverancier toegekend. We ondersteunen dan ook met veel plezier het initiatief “Virtueel Koningsbos”.
Marc Evers
Directeurnotaris van der Valk

Door jarenlange ervaring in Zeewolde is Notariskantoor Van der Valk een betrouwbare partner in de advisering op het gebied van onroerend goed en ondernemingsrecht in Flevoland.Zabawas

Stichting Zabawas werd opgericht op 23 januari 2004 door de heer C.J. Zanen. De heer Zanen was bij leven directeur en later (gedelegeerd) commissaris van het gerenommeerde Nederlandse baggerbedrijf Zanen Verstoep, dat in 1988 overging in handen van Koninklijke Boskalis Westminster NV.

De stichting is een zogenaamde familiestichting; een niet collecterende stichting die uitkeringen doet uit een gedoneerd familievermogen. Het bestuur bestaat nog steeds voor een gedeelte uit leden die indertijd door de heer Zanen zelf zijn aangezocht. De Stichting kan geldelijke steun verlenen aan personen en/of instellingen die een algemeen belang beogen op het gebied van Cultuur, Natuur, Geneeskunde, Sport en Educatie. Het is de bedoeling dat verstrekte donaties de Nederlandse samenleving ten goede komen.ZO WERKT HET

Een les op school over de natuur, en over de natuur door de ogen van een beeldend kunstenaar.

Vervolgens gaan deelnemers naar het bos met een "echte" boswachter, die les geeft over allerlei verschillende bomen in het bos.

Schilderles op school of thuis met behulp van een lesbrief waarin deelnemers met begeleiding of zelfstandig bomen schilderen. De lesbrief is te downloaden na het registreren.

Uploaden van geschilderde bomen in het Virtueel Koningsbos.